Service

Service

Bij Ber Koning Fiets-Sport verlenen we goede service van begin tot eind. Van aanschaf tot onderhoud. In onze werkplaats kunt u terecht voor reparaties en servicebeurten van uw fiets. Daarnaast zijn we een e-bikeservicepunt. Onze monteurs hebben alle kennis om uw elektrische fiets te onderhouden en te voorzien van de laatste software-updates. Maar service is voor ons meer dan dat!

slide

Servicepunten

  • Bij ons gekocht fietsen krijgen altijd voorrang in reparatie en service.
  • Fietsen kunnen na telefonische afspraak gehaald en/of gebracht worden in redelijke straal vanaf ons bedrijf.
  • Bij reparatie krijgt u, indien beschikbaar, een gratis leenfiets.
  • Bij aankoop van een fiets krijgt u een gratis servicebeurt.
  • Op alle fietsen die door Ber Koning Fiets-Sport zijn gerepareerd geldt een garantie.
slide

Werkplaats

(Elektrische) fietsen worden gerepareerd en onderhouden in onze werkplaats. Bij aankomst inventariseert een monteur de benodigde werkzaamheden. Blijken er extra werkzaamheden nodig? Dan nemen we contact met u op.

slide

E-bike-servicepunt

Ook voor reparaties en onderhoud van uw elektrische fiets kunt u bij ons terecht. Onze gediplomeerde medewerkers beschikken over het nodige technische vakmanschap en hebben regelmatig technische trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-bikes. We maken uw e-bike rijklaar, plegen onderhoud en voeren reparaties uit. Daarnaast kunnen we uw elektrische fiets up-to-date houden met de laatste software-updates, zodat u altijd gebruik kunt maken van de allernieuwste functies en kaarten. Alles voor de beste e-bike-ervaring!

slide