Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Altijd wind mee: het kan, met een elektrische fiets. De elektrische fiets, ook wel e-bike, is op dit moment de meest verkochte fiets en stoot daarmee de traditionele stadsfiets van de troon. U haalt hiermee snelheden tot 25 kilometer per uur. Niet snel genoeg? Dan is er nog de high speed e-bike, ook wel speed pedelec, die snelheden tot maar liefst 45 kilometer per uur bereikt.

slide

Wat zijn de voordelen van een e-bike?

Bij deze elektrische fiets haalt u dankzij trapondersteuning met veel minder inspanning een hogere snelheid dan op een traditionele fiets of mountainbike. Zo wordt het fietsen van lange afstanden gemakkelijker en bent u sneller op plaats van bestemming. Daarnaast is het een milieuvriendelijke keuze, wanneer u de e-bike gebruikt voor afstanden die u eerder met de auto reed. U heeft geen last van parkeerproblemen en rijdt files zo voorbij. Handig bij woonwerkverkeer!

slide

Wat voor e-bike past bij mij?

Het aanbod in e-bikes is enorm. Bij Ber Koning Fiets-Sport hebben we een ruim assortiment aan elektrische fietsen van verschillende merken. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale e-bikematch.