Elektrische fietsen

Sneller, lichter, duurzamer. De elektrische fiets is niet voor niets het meest verkochte model van dit moment. Dankzij een duwtje in de rug haalt u snelheden tot 25 of zelfs 45 kilometer per uur!

Elektrische bakfietsen

Voorzien van trapondersteuning is de elektrische bakfiets een duurzame, veilige oplossing om de kinderen naar school te brengen of een boodschap te doen. Wij hebben in onze winkel onder andere e-bakfietsen van Riese & Muller en Urban Arrow.

Stads- en toerfietsen

Of u uw fiets nu gebruikt voor korte ritten of voor langere toertochten door de natuur: wij hebben een ruim assortiment stads- en toerfietsen. Onverwoestbare modellen voor in de stad en lichtgewicht, comfortabele modellen om de natuur mee te ontdekken.

Sportieve fietsen

Heeft u de racekriebels net te pakken of racet u al jaren rond op een racefiets of mountainbike? In onze winkel vindt u sportieve modellen in alle soorten en maten. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste sportfiets.

Bedrijfsfietsen

Wist u dat het sinds 1 januari 2020 veel gemakkelijker is om te gaan voor een leasefiets? U betaalt een vast bijtellingspercentage van 7 procent. Wij adviseren u graag in uw keuze.

Tweedehands fietsen

Op zoek naar een mooie tweedehands fiets? Ook die hebben we in onze collectie! We verkopen ook goed onderhouden tweedehandse elektrische fietsen.